Koken bij de Toffe Peren

Koken bij de Toffe Peren is een plek voor ontmoeting, waarbij koken en samen eten centraal staat. Samen verzinnen we het menu, doen we de boodschappen en maken we gezamenlijk de maaltijd klaar. Twee keer per week komt Koken bij de Toffe Peren bij elkaar.

  • Iedere vrijdag in de Mauritzhof, Hooftlaan 10-12 in Bussum
  • Iedere woensdag in de Parochiezaal ’t Achterom, Kerklaan 26 in Kortenhoef.

Tijdens de Toffe Peren ontstaan mooie gesprekken, doen wij spelletjes met elkaar en luisteren wij naar muziek.

Iedereen die woonachtig en/of werkzaam is in de regio Gooi en Vechtstreek is welkom om een bijdrage te leveren of aan te schuiven voor de maaltijd.

Voor deelnemers die een bijdrage leveren aan deze activiteit is de maaltijd gratis. Voor gasten die aan willen schuiven voor een maaltijd zijn de kosten om deel te nemen € 2,50 per persoon.

COVID-19 maatregelen

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen (corona) van het RIVM kunnen mensen de maaltijden ophalen of worden de maaltijden bezorgd. Zodra er veranderingen zijn in de coronamaatregelen en we weer samen aan tafel kunnen, wordt dit bekend gemaakt op de website of op onze Facebookpagina.

Aanmelden

Wil je een bijdrage leveren? Meld je dan aan:

Aanmelden kan tot op de dag van het koken voor 12.00 uur.

  • Vul hier enkel de vraag/opmerking resp. toelichting in en deel hier (zo mogelijk) geen persoonlijke informatie (zoals gezondheidsgegevens).