De week van de psychiatrie

Tijdens de week van de psychiatrie werden er door het Herstelnetwerk, Retrovo en GGz Centraal allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Het resultaat: leuke en leerzame workshops met een mooie opkomst! Dank iedereen.

Tijdens de zomerweek gaan we nogmaals zo’n leuke week organiseren.
Meer informatie volgt. Houdt flyers, Facebook etc. in de gaten ­čÖé

Planning cursussen en activiteiten 2024

Dit voorjaar zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar op onderstaande cursussen:

Schrijf je Verhaal
Honest,open and proud
Werken als tandemmaatje
Begin Maken met Herstel

Ben je geïnteresseerd, kijk verder op deze site of email/bel ons met je vragen. De overige cursussen zijn vol en of beginnen na de zomervakantie weer.

https://www.herstelnetwerk.nl/activiteiten/cursussen/

Herstelwerkgroep Bussum

De Herstelwerkgroep in Bussum is inmiddels gestart. Er zijn nog enkele plekken vrij. Locatie: Wilheminaplantsoen 14, zij-ingang kerk, locatie Leger des Heils Bosshardt. Oneven week op de vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@herstelnetwerk.nl

Inloop GGz Rembrandthof, Hilversum

Het Herstelnetwerk organiseert samen met GGz Centraal een inloop op de Rembrandthof. Locatie: Laan van de Heelmeesters 2, Hilversum.

Dit vindt plaats op de donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. Recht tegenover de receptie.

Je bent welkom voor allerlei vragen over het Herstelnetwerk en onze activiteiten. Ook vinden we het leuk als je komt voor een gesprek over je eigen herstel of ervaringen. Drink je een kopje koffie met ons mee?

Voor meer informatie: info@herstelnetwerk.nl

Laagdrempelige inloop

Iedere dinsdagmiddag is er van 13.30-15.00 uur een inloop bij Kwintes, Lorentzweg 81 in Bussum.

De inloop is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over herstel en herstelactiviteiten op het gebied van ggz, verslaving en huiselijk geweld/kindermishandeling. Dit ontmoetingsmoment fungeert tevens als een plek voor een goed gesprek en een kop koffie. De inloop is ook bedoeld voor professionals die vragen hebben over onze herstelactiviteiten.

Bij de inloop zijn een professioneel ervaringsdeskundige ggz en een professioneel ervaringsdeskundige huiselijk geweld en kindermishandeling aanwezig, die werkzaam zijn bij ├ę├ęn van de aangesloten organisaties van het Herstelnetwerk.

De inloop is er om even op adem te komen, voor een luisterend oor en een klankbord en indien nodig met een goede tip verder te kunnen. Naast de inloop biedt het herstelnetwerk ook een gespreksgroep aan. Deze groep wordt de herstelwerkgroep genoemd. Hierover vind je meer informatie op onze website: www.herstelnetwerk.nl