ZOMERWEEK 22-26 juli

Na het succes van de zomerweek van vorig jaar, gaan we ook dit jaar weer een zomerweek  organiseren.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jij ook?!

Meer informatie volgt z.s.m.

Nieuwe lotgenotengroep in Huizen

Het Herstelnetwerk gaat een nieuwe lotgenotengroep opzetten in Huizen. Dit gaan we doen in samenwerking met de collega’s van Versa Welzijn. Deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden bij de Meentamoforse.

Te zijner tijd komt er meer info over dagen en tijden.

Wil je deelnemen aan deze groep, wellicht als deelnemer of als gespreksleider, laat het ons weten. 🙂

Planning na de zomer 2024

We zijn nu bezig om alle activiteiten voor na de zomer in te plannen. Nieuw is de cursus Positief Bekeken. Kijk voor details bij agenda.

Verder zijn we op zoek naar nog meer nieuwe, leuke cursussen en enkele cursussen die we al langer gaven zullen we stoppen.

Dus houdt de site in de gaten voor eventuele veranderingen!

https://www.herstelnetwerk.nl/activiteiten/cursussen/

Herstelwerkgroep Bussum

De Herstelwerkgroep in Bussum is inmiddels gestart. Er zijn nog enkele plekken vrij. Locatie: Wilheminaplantsoen 14, zij-ingang kerk, locatie Leger des Heils Bosshardt. Oneven week op de vrijdag van 10.00-12.00 uur.

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@herstelnetwerk.nl

Inloop GGz Rembrandthof, Hilversum

Het Herstelnetwerk organiseert samen met GGz Centraal een inloop op de Rembrandthof. Locatie: Laan van de Heelmeesters 2, Hilversum.

Dit vindt plaats op de donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. Recht tegenover de receptie.

Je bent welkom voor allerlei vragen over het Herstelnetwerk en onze activiteiten. Ook vinden we het leuk als je komt voor een gesprek over je eigen herstel of ervaringen. Drink je een kopje koffie met ons mee?

Voor meer informatie: info@herstelnetwerk.nl

Laagdrempelige inloop

Iedere dinsdagmiddag is er van 13.30-15.00 uur een inloop bij Kwintes, Lorentzweg 81 in Bussum.

De inloop is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over herstel en herstelactiviteiten op het gebied van ggz, verslaving en huiselijk geweld/kindermishandeling. Dit ontmoetingsmoment fungeert tevens als een plek voor een goed gesprek en een kop koffie. De inloop is ook bedoeld voor professionals die vragen hebben over onze herstelactiviteiten.

Bij de inloop zijn een professioneel ervaringsdeskundige ggz en een professioneel ervaringsdeskundige huiselijk geweld en kindermishandeling aanwezig, die werkzaam zijn bij één van de aangesloten organisaties van het Herstelnetwerk.

De inloop is er om even op adem te komen, voor een luisterend oor en een klankbord en indien nodig met een goede tip verder te kunnen. Naast de inloop biedt het herstelnetwerk ook een gespreksgroep aan. Deze groep wordt de herstelwerkgroep genoemd. Hierover vind je meer informatie op onze website: www.herstelnetwerk.nl