Planning cursussen en activiteiten 2024

Het jaar loopt langzaamaan ten einde. We zijn druk bezig met de planning van 2024 en verwachten dat deze eind november op de website staat. 🙂

HOP (Honest, Open and Proud)

De HOP (Honest, Open and Proud) trainingen hebben wij meerdere jaren gegeven bij het Herstelnetwerk, echter gaan we hiermee stoppen. De laatste reeks wordt gegeven in januari 2024.

HOP staat voor Honest, Open & Proud (Eerlijk, Open en Trots). Dit is een training die mensen met een psychische aandoening helpt om eigen keuzes te maken over wat ze met wie willen delen rondom hun kwetsbaarheid. Dit brengt mensen in hun kracht en vermindert (zelf)stigma.

Herstelwerkgroep Bussum

Het Herstelnetwerk zal samen met het Leger des Heils een Herstelwerkgroep starten in Bussum. Locatie: Wilheminaplantsoen 14, zij-ingang kerk, locatie Leger des Heils Bosshardt. Dit zal zijn vanaf september in de oneven week op de vrijdag zijn van 10.00-12.00 uur.

Aanmeldingen en/of meer informatie: info@herstelnetwerk.nl

Inloop GGz Rembrandthof, Hilversum

Het Herstelnetwerk organiseert samen met GGz Centraal een inloop op de Rembrandthof. Locatie: Laan van de Heelmeesters 2, Hilversum.

Dit vindt plaats op de donderdag van 13.30 tot 15.00 uur. Recht tegenover de receptie.

Je bent welkom voor allerlei vragen over het Herstelnetwerk en onze activiteiten. Ook vinden we het leuk als je komt voor een gesprek over je eigen herstel of ervaringen. Drink je een kopje koffie met ons mee?

Voor meer informatie: info@herstelnetwerk.nl

Yeah! Ze zijn er, de nieuwe flyers

Op verschillende locaties zijn ze opgehangen, dus je zult ze hopelijk tegenkomen!

Zo niet, kijk op onze social media (Facebook en LinkedIn).

Volg ons en blijf op de hoogte 🙂

Laagdrempelige inloop

Iedere dinsdagmiddag is er van 13.30-15.00 uur een inloop bij Kwintes, Lorentzweg 81 in Bussum.

De inloop is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over herstel en herstelactiviteiten op het gebied van ggz, verslaving en huiselijk geweld/kindermishandeling. Dit ontmoetingsmoment fungeert tevens als een plek voor een goed gesprek en een kop koffie. De inloop is ook bedoeld voor professionals die vragen hebben over onze herstelactiviteiten.

Bij de inloop zijn een professioneel ervaringsdeskundige ggz en een professioneel ervaringsdeskundige huiselijk geweld en kindermishandeling aanwezig, die werkzaam zijn bij één van de aangesloten organisaties van het Herstelnetwerk.

De inloop is er om even op adem te komen, voor een luisterend oor en een klankbord en indien nodig met een goede tip verder te kunnen. Naast de inloop biedt het herstelnetwerk ook een gespreksgroep aan. Deze groep wordt de herstelwerkgroep genoemd. Hierover vind je meer informatie op onze website: www.herstelnetwerk.nl

Familie en naastenavond

Onze familie en naastenavonden vinden nog altijd plaats op de 1e dinsdagavond van de maand van 19.00-21.00 uur bij buurthuis de Uit-Wijk in Bussum. Dit blijken hele fijne en waardevolle avonden te zijn!

Klik hier voor meer informatie.

Wil je aansluiten? Wees welkom! Stuur een mail naar info@herstelnetwerk.nl om even te melden dat je wilt komen.