Online ontmoeting huiselijk geweld/kindermishandeling

De laatste online ontmoeting is op vrijdag 9 juli. Vanaf 30 augustus gaan we weer over op fysieke ontmoetingen.

Iedere week is er een online ontmoeting huiselijk geweld/kindermishandeling.

De online ontmoeting is bedoeld voor iedereen die te maken heeft (gehad) met huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Dit online ontmoetingsmoment zal fungeren als een plek waar je regelmatig terecht kunt om elkaar vragen te stellen, met elkaar mee te denken of een praktische tip kan ontvangen of geven. Dit wordt georganiseerd door een ervaringsdeskundige.

Als je ergens tegen aanloopt, op wat voor manier dan ook, kan dit uurtje een moment zijn om het even te delen. De online ontmoeting is er om even op adem te komen, voor een luisterend oor en een klankbord en indien nodig met een goede tip verder te kunnen. Naast de online ontmoetingsplek biedt het herstelnetwerk ook een gespreksgroep aan. Deze groep wordt de herstelwerkgroep genoemd. Hierover vind je meer informatie op onze website: www.herstelnetwerk.nl

Als je graag gebruik wilt maken van de online ontmoeting, stuur dan een email om je aan te melden. Wij sturen je dan een link om in te loggen. Mocht je niet zo handig zijn met de computer of mobiel, dan kunnen we je daarbij altijd even helpen. Na één of twee keer heb je het onder de knie. De ontmoeting vindt plaats via Microsoft teams. Dit programma werkt via een veilige werkomgeving.

Start online ontmoeting: donderdag 21 januari 10:00 – 11:00 uur. Daarna wekelijks op donderdag t/m 29 april 2021.
Vanaf 10 mei 2021 vinden de ontmoetingen plaats op maandag van 9.30-10.30 uur.

Aanmelden kan via info@herstelnetwerk.nl. Vermeld s.v.p. bij aanmelding ‘online ontmoeting’.

Indien je graag zou willen deelnemen maar donderdag komt niet uit, meld je aan en geef aan op welke dagen het beter uit komt. Misschien is er een extra ontmoeting te organiseren als er voldoende aanmeldingen zijn. We beloven niets, maar we kunnen er altijd even naar kijken.