Webinar Ratatouille

Publicatiedatum: 24 maart 2021

Op dinsdag 30 maart van 12.00 tot 13.30 uur organiseert de gemeente Gooise Meren i.s.m. het Herstelnetwerk, Meldpunt Discriminatie Gooi en Vechtstreek en Versa Welzijn een lunch webinar met als thema ‘Iedereen doet mee’.

Onder de naam Ratatouille* gaan we deze keer graag met je in gesprek over diversiteit, discriminatie en racisme. Speciale gast is Mooncake aka Jonneke de Zeeuw. Jonneke was in 2017 Foodblogger van het jaar, schreef in 2019 een kleurrijk bakboek en won in 2020 de Grote Keuringsdienst van Waarde Kerstquiz. Ze neemt je mee langs onderbelichte culinaire schatten en verbindt op die manier mensen met verschillende achtergronden. Na haar inspirerende verhaal wisselen we ervaringen en recepten uit. En vertellen we je meer over de activiteiten van Ratatouille. We zijn ook benieuwd over welke thema’s je wilt doorpraten, tijdens de bijeenkomsten die nog gaan volgen.

*Ratatouille is van oorsprong een Frans gerecht van gestoofde groenten. Het gerecht bevat veel verschillende ingrediënten en wordt overal op de wereld gegeten en steeds aangepast aan de lokale eetcultuur. Deze variatie illustreert voor ons de kleurrijke, diverse en inclusieve samenleving.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Uitnodiging Ratatouille 30 mrt 2021

Meer nieuws

Al het nieuws