Herstellen doe je zelf

We maken ruimte zodat jij op jouw manier kan werken aan je herstel. Per bijeenkomst bespreken we één thema dat te maken heeft met herstel. Aan de hand van je ervaringen kunnen we leren van elkaar en elkaar stimuleren. Ook al weet je het soms niet zo goed, ook jij hebt je ervaring met herstel.

De cursus bestaat uit 12 wekelijkse bijeenkomsten, geleid door twee cursusleiders die zelf ervaringsdeskundig zijn en ook de cursus gevolgd hebben. We gaan met elkaar in gesprek over wensen en doelen. Ook kijken we naar wat jij belangrijk vindt in het leven en naar de toekomst.

Bij het delen van ervaringen ontstaat er ruimte voor jou om je krachten te (her)ontdekken. Je kunt leren van anderen maar ook is dit een goede stimulans om de regie van je leven weer in handen te krijgen.

Wil je meer informatie en/of je aanmelden dan kun je contact opnemen via info@herstelnetwerk.nl. Ontvang je niet direct een mailtje van ons terug kijk dan even in je spam.

Wil je liever bellen of appen? Dat kan ook, neem dan contact met ons op via onderstaande telefoonnummers en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nelly Eijlers 06-13011659, bereikbaar op dinsdag tussen 09:00 – 17:00 uur
Amanda Gewald 06-20748628, bereikbaar op donderdag tussen 09:00 – 17:00 uur