WMEE (Werken met eigen ervaring)

Vrijdag 2/9/16/23 februari, 1/8/15/22/29 maart en 5/12/19 april 2024  

Wil je leren wat herstel- en ervaringskennis voor jou en voor anderen kan betekenen? Dat kan je leren in deze cursus.

Je gaat samen met mede cursisten onderzoeken wat het kan betekenen om je eigen ervaring in te zetten. Je kan daarbij denken aan de volgende vragen; wat voor rol zou bij jou kunnen passen? Wat is er nodig om met je ervaring aan de slag te gaan?

Doordat we met elkaar ervaringen gaan delen doe je daarmee ook ervaringskennis op. Je gaat ontdekken wat er gemeenschappelijk is en welke individuele verschillen er zijn. Er wordt gekeken naar bronnen van steun en eigen oplossingen die mensen hebben bedacht voor zichzelf.

We gaan oefenen met hoe en wanneer je de eigen ervaringen inbrengt in je werk, wat valkuilen daarin kunnen zijn en ook wanneer je ervoor kiest om je ervaringen niet in te brengen. We gaan werken aan gespreksvaardigheden en met praten voor een groep. Welke drempels kom je hierin tegen en hoe geef je je eigen grenzen aan?

De cursus is nadrukkelijk bedoeld als oriëntatie en niet als opleiding voor ervaringsdeskundigheid. De WMEE is een interessante zoektocht en wordt gegeven door ervaringsdeskundigen.

Data                      Vrijdag 2/9/16/23 februari, 1/8/15/22/29 maart en 5/12/19 april 2024  
Tijd                       12.30-15.30 uur  
Locatie                 Leger des Heils, Van Hengellaan 6, Hilversum 

Wil je meer informatie en/of je aanmelden dan kun je contact opnemen via info@herstelnetwerk.nl. Ontvang je niet direct een mailtje van ons terug kijk dan even in je spam.

Wil je liever bellen of appen? Dat kan ook, neem dan contact met ons op via onderstaande telefoonnummers en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nelly Eijlers 06-13011659, bereikbaar op dinsdag tussen 09:00 – 17:00 uur
Amanda Gewald 06-20748628, bereikbaar op donderdag tussen 09:00 – 17:00 uur

Binnenkort

WRAP, Wellness Recovery Action Plan

25 april 2024
  • Orchideestraat 8, Hilversum (Maatjesproject)

Werken als (tandem)maatje

Gaat van start bij voldoende aanmeldingen
  • Nog niet bekend

Herstellen doe je zelf

Gaat van start bij voldoende aanmeldingen
  • Nog niet bekend

Training Mindfulness

Gaat van start bij voldoende aanmeldingen
  • Nog niet bekend

Schrijf je verhaal (intro)

Data: 15,22,29 mei en 5 juni 2024 van 13.30-15.30 uur
  • Mauritzhof, Hooftlaan 26-30, Bussum