Schrijf je verhaal

17 februari 2021, 5 sessies

Lijkt het je wat om te beginnen met het schrijven jouw (ervaringen)verhaal, en het misschien daarna wel te delen met anderen? Tijdens deze cursus krijg je kleine opdrachten die je kunnen helpen bij het schrijven. Wil jij meer weten over de cursus? Bel, mail of loop even naar één van ons toe.

Deze cursus word digitaal en op locatie gegeven. Wil jij je aanmelden of weten deze cursus bij jou past? Mail ons! Er is plek voor maximaal 6 deelnemers.

Startdatum
17 februari 2021

Duur
1x per week / 5 weken

Locatie
Online en op locatie in Huizen

We begrijpen dat het even wennen is om online een cursus te volgen, het is natuurlijk niet de gebruikelijke manier. We werken met Teams, dit is een online programma wat je niet hoeft te downloaden. Het enige wat je nodig hebt is een rustige plek en een mobiel of laptop met camera. Als je niet handig bent  met computer of mobiel, helpen de trainers je er graag bij, ze kunnen je extra uitleg geven. De ervaring leert dat de meeste mensen er na een half uurtje aan gewend zijn. We werken in een vertrouwde omgeving waarin iedereen de ruimte krijgt.

Maximaal aantal deelnemers
6

Aanmelden
Wil jij je aanmelden of weten deze cursus bij jou past? Mail ons!
Let op: na aanmelding ontvang je een bevestiging. Als je deze niet ontvangt, kijk dan even in je spam of ongewenste e-mail.

Je kunt je ondanks de corona-maatregelen gewoon blijven aanmelden. We kijken naar oplossing op maat per cursus of werkgroep.

Binnenkort
Maart 2021 bij voldoende aanmeldingen, 1x per 2 weken Herstelwerkgroep
  • de Kleine Lelie in Hilversum
Startdata 9 maart 2021 en 7 mei 2021, 8 bijeenkomsten WRAP
  • nog niet bekend
Startdatum 22 maart 2021 van 13.00-16.00 uur, 5 bijeenkomsten Kwartier maken als Maatje
  • Wijkcentrum de Uitwijk in Bussum
nog niet bekend Herstel Training Beeldend
  • nog niet bekend
nog niet bekend; 5 bijeenkomsten, 1x per week Kennis maken met herstel
  • Online en op locatie
nog niet bekend, 11 lessen van 3 uur Fotovoice
  • nog niet bekend