Koken bij de Gebakken Peren

Koken bij de Gebakken Peren is een plek voor ontmoeting, waarbij koken en samen eten centraal staat. Samen verzinnen we het menu, doen we de boodschappen en maken we gezamenlijk de maaltijd klaar. Twee keer per week komt Koken bij de Gebakken Peren bij elkaar.

  • Iedere donderdag bij Wijkcentrum St. Joseph, Versa Welzijn, Minckelersstraat 71, Hilversum.
  • Iedere vrijdag bij Mauritzhof, GGz Centraal, Hooftlaan 26-30, Bussum.

Tijdens de Gebakken Peren ontstaan mooie gesprekken, doen wij spelletjes met elkaar en luisteren wij naar muziek.

Iedereen die woonachtig en/of werkzaam is in de regio Gooi en Vechtstreek is welkom om een bijdrage te leveren of aan te schuiven voor de maaltijd.

Voor deelnemers die een bijdrage leveren aan deze activiteit is de maaltijd gratis. Voor gasten die aan willen schuiven voor een maaltijd zijn de kosten om deel te nemen € 3,50 per persoon.

NIEUWS!! – Vanaf vrijdag 11 september 2020 start Koken bij de Gebakken Peren in Bussum weer! Deze activiteit vindt om de week op de Mauritzhof in Bussum plaats.

COVID-19 maatregelen

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen (corona) van het RIVM kunnen mensen van buitenaf de maaltijden ophalen of het kan in overleg worden bezorgd. Er is alleen gezamenlijk eten voor mensen uit de kliniek. Zodra er veranderingen zijn in de coronamaatregelen, wordt dit bekend gemaakt op de website of onze Facebookpagina.

Aanmelden

Wil je mee-eten? Meld je dan aan:

Aanmelden kan tot op de dag van het koken voor 13.00 uur.

  • Vul hier enkel de vraag/opmerking resp. toelichting in en deel hier (zo mogelijk) geen persoonlijke informatie (zoals gezondheidsgegevens).